top of page
Prakijkt haptonomische zwangerschapsbegeleiding Marleen van de Poll
Wie ben ik

Mijn naam is Marleen van de Poll-Kleijnen. Ik ben getrouwd en moeder van 3 zonen. Al ruim 32 jaar begeleid ik, met veel plezier, zwangere vrouwen en hun partners. Al meer dan 25 jaar doe ik dat op haptonomische basis. Van oorsprong ben ik pedagoge. Ik heb een paar jaar met ons gezin in het buitenland gewoond en heb daar sociaal-zwakke gezinnen begeleid. Een ongelooflijk boeiende en leerzame periode. Na onze terugkomst in Nederland wilde ik heel graag jonge ouders begeleiden omdat ik me er erg bewust van was  hoe belangrijk een fijne start als gezin is en dat de kinderen dan veel beter gedijen. De veiligheid die de kinderen dan ervaren, het welkom zijn en het gevoel van vertrouwen  zijn mooie bouwstenen voor het verdere leven. Ik wil daar graag aan bijdragen.

 

Ik ben zelf in aanraking gekomen met haptonomische zwangerschapsbegeleiding tijdens mijn eigen zwangerschap en vond dat een onvergetelijke ervaring. Omdat zwangerschap en geboorte het begin van ieder mensenleven zijn  ben ik  de opleiding voor haptonomische zwangerschapsbegeleiding gaan volgen  aan de Academie voor Haptonomie in Doorn. De haptonomische benadering is heel persoonlijk en wordt toegespitst op ieder mens. Dat spreekt mij aan.

 

Ik volg regelmatig bijscholingen, zowel in Doorn als bij “Phoenix” waar familieopstellingen centraal staan, maar ook bij “de Bakkerij” waar Rien Verdult en Gaby Stroecken zich bezig houden met prenatale psychologie, het leven voor, tijdens en na de geboorte en de emotionele problemen die zich dan kunnen ontwikkelen.

 

Marleen van de Poll-Kleijnen

Clauslaan 23

3761 CX Soest

06-26074488

Info@marleenvandepoll.nl

 

 

Voor meer informatie of een afspraak kun je per telefoon of mail contact met mij opnemen.

Marleen van de Poll - Haptonoom
bottom of page